informació

Serveis online al teu costat

 

Alteucostat.cat és una iniciativa que engloba els productors agroalimentaris , professionals i botigues del teu barri o entorn més proper.

La iniciativa sorgeix de la voluntat de sumar forces per aconseguir promocionar les petites empreses i professionals del nostre entorn que s'han vist perjudicats per la situació actual del covid-19, portant-nos un escenari amb disminució de vendes, por de la gent a sortir al carrer, anul·lació de mercats i fires, restaurants sense gent ...

Alteucostat.cat es un projecte solidari sense cost tan pels productors i professionals com pels consumidors; una xarxa de possibilitats i oportunitats de connectar consumidor amb serveis del seu barri o entorn a través de una plataforma web.

 

Què fas millor que els altres? la teva resposta serà la llavor de la teva millora i nosaltres t’ajuden a fer-la realitat.

 
 

Mira al teu voltant, que hi veus? un món ple de possibilitats, persones i professionals -"al teu costat"-.

 

El moment actual requereix d’un gran repte i nosaltres obrin una finestra a tots vosaltres de una manera solidària i totalment gratuïta.

"Home sense somriure no obre botiga" - Antic proverbi.

Aquesta és la nostra aportació per que tornis a somriure.

Per tal de poder ajudar-te millor et demanen omplis el formulari

alteucostat.cat
Trav. Industrial 39
08907-L'Hospitalet de Llob.(Barcelona)
Telf: 607203769
 

 

Al teu barri Online.

Benvinguts a "Al teu costat !"

Mira al teu voltant, que vés? un món ple de possibilitats, persones i professionals -"al teu costat"-.

Podríem haver anomenat el projecte "conec un professional del barri que treballa molt bé" però -alteucostat- és més curt.

"Cal unir-se, no per estar junts, sinó per fer alguna cosa junts". -Juan Donoso Cortés- Totalment gratuït pels productors i professionals.

"Home sense somriure no obre botiga" Antic proverbi. Ajuda'ls a tornar a somriure.